Mindfulness undervisning – private timer for enkeltpersoner eller små grupper

Å lære seg mindfulness øvelser i eget tempo med erfaren instruktør, er en god måte å få hjelp til stressreduksjon, vonde tanker og følelser, smerter eller andre lidelser.

Mindfulness instruktør Mary Blix er profesjonell, behagelig og har lang erfaring fra undervisning og kurs. I tillegg er hun en erfaren individ og parterapeut, og vil sammen med deg, koble mindfulness spesielt til dine utfordringer hvis du har behov for det.

Privatundervisning gjorde at jeg fikk bruke den tiden jeg trengte. Det å lære seg disse teknikkene, har endret livet mitt. Jeg er kommet tilbake til meg selv, men tør også å gjøre ting jeg ikke har gjort før.

«Sofie 27 år»

Jobben holdt på å knekke meg, i tillegg slet jeg i forholdet. Jeg hadde store søvnproblemer og nesten kronisk hodepine på grunn av en skade. Etter å gått til samtaler og kombinert terapi med mindfullness, har jeg fått det helt annerledes.

«Roger 44 år»

Vi har også kurs i Mindfulness

Vil du vite mer om individ eller parterapi?

Tilbake til VÅRE TJENESTER