MBSR – Mindfulness basert stressreduksjon 8 ganger

PGA KORONA SITUASJONEN tilbyr vi ikke kurs over 8 uker i 2021 eller våren 2022. DET ER MULIG Å FÅ UNDERVISNING PRIVAT ELLER DELTA PÅ KURS OVER 4 GANGER

8 ukers kurset retter seg mot alle som ønsker å lære mer om hvordan man kan forholde seg til stress og vanskelige livssituasjoner.

Du vil få veiledning i lette øvelser, motivasjon til egentrening og en god forståelse av hva Mindfulness er. For best utbytte, anbefaler vi at du praktiserer egentrening mellom hver kurskveld.

Mindfulness er ingen mirakelkur, og heller ikke noe mystisk. Poenget er å praktisere kontinuerlig for å oppnå endring i eget liv.

PASSER FOR ALLE

Mindfulness som arbeidsmetode bidrar til økt innsikt og forståelse av egne reaksjoner både kroppslig og mentalt. Du lærer deg å forholde deg til følelser, tanker, smerter og livet – slik at du mestrer hverdagen bedre. Forskning viser at Mindfulness hjelper mot lettere psykiske lidelser som angst, depresjon, og for eksempel migrene og andre fysiske lidelser.

Kursets varighet og innhold kan bidra til at du oppdager at endring er mulig. Dette er en metode som har fokus på vennlighet og romslighet overfor deg selv – et godt utgangspunkt for endring!

Innhold

Totalt 16 timer undervisning,øvelser og refleksjoner

Individuell samtale (valgfri)

Stilledag  (valgfri)

Lydfiler med øvelser

Kursmateriell

Tid og sted:

DAG: ONSDAGER 18-20

DATO: (8 ganger)

STED: Bryggen 31

Kursavgift:
Kr 4900,-
Kr 4320,- trygdede/studenter/ekstra familiemedlem
Konto 3633.53.48332. Bergen Stressmestringssenter, mrk eget navn og MBSR.

Kurset passer for alle, uavhengig av religion, alder (over 15 år) eller fysisk form*

KURSINSTURUKTØRER:

Cand. polit, Individ- og familieterapeut Mary Blix er en erfaren og dyktig instruktør i Mindfulness. Hver høst og vår tilbyr hun et dyptgående, lærerikt  MBSR (Mindfulness Basert Stress Reduksjons) kurs over 8 ganger. Tilbudet er profesjonelt – du vil bli godt ivaretatt, og lære deg mindfulness utfra dine forutsetninger.

Våren 2020 holdes kurset sammen med fysioterapeut Torunn Danielsen,  som har videreutdanning i grunnleggende ernæring og Master i “Opplevelse av stressmestring ved bruk av oppmerksomt nærvær” – en kvalitativ studie av arbeidstakere som praktiserer MBSR (Mindfulness- Basert-Stress-Reduksjon)

For mer informasjon og påmelding kontakt:

Mary Blix

mob 997 73 842

Mindfulness fører til at du er mer til stede i eget liv, og sikrer gode verktøy for endring.

Jeg er mer tilstede her og nå, jeg klarer å ta de pausene jeg har behov for, jeg bekymrer meg mindre enn før og søvnen er bedre enn den har vært noen sinne. Endringene skjedde ikke over natten, men jeg merket, og merker fortsatt, hvordan meditasjon, yoga og avspenningsøvelser gjør utrolig godt for kropp og sinn. Jeg anbefaler kurset på det varmeste til alle som føler at det til tider blir for mye, at stressnivået er faretruende høyt eller som bare ønsker å få noen teknikker for å lære seg å være litt mer tilstede i øyeblikket. 

-Jenny Luneng

Les hele Sweco artikkelen om Jenny:   Å MØTE VEGGEN