Parterapi

Få hjelp av erfaren familie- og parterapeut til å snakke om de vanskelige tingene i trygge omgivelser.

Hvordan finne tilbake til hverandre og kjærligheten? Hvordan bruke mer tid sammen?

Par rammet av kriser som utroskap, sykdom eller andre alvorlige ting i forholdet eller familien.

Er forholdet brent ut, kommunikasjonen vanskelig? Krangel eller likegyldighet?

Kanskje preges forholdet av daglige misforståelser, lite nærhet/intimitet og tanker om samlivsbrudd? Sterk sjalusi, utrygghet eller ensomhet i forholdet? Jevnlige krangler om de samme tingene og ingen løsning? Vanskelig å skjerme barna fra konfliktene, eller har dere “gitt opp” og ikke engang orker krangle lengre? Skjevhet i arbeids og omsorgsoppgaver? Blir du/dere ikke hørt eller forstått i forholdet?

Du/dere er ikke alene om å oppleve dette eller andre ting, men det kan bli bedre.

Kommunikasjon er ikke akkurat rakettforskning – det kan være vanskeligere.

ukjent

Jeg har lang erfaring med konflikthåndtering og par/familier i vanskelige situasjoner, og er opptatt av å skape trygghet og tillit, på en slik måte at den enkelte føler seg ivaretatt. Jeg er respektfull og medmenneskelig i min væremåte, og i en profesjonell setting sikres trygge rammer slik at alle historier kan fremlegges, nye løsninger fremkomme og man ser hverandres perspektiv på en annen måte. Jeg vil alltid forsikre meg om at dere opplever tilbudet som en hjelp.

Mary Blix mob 99773842

Individ, par- og familieterapeut med spesialisering i samfunnsforståelse, psykologi, konfliktmegling, narrativ terapi og mindfulness/stressmestring.

Parterapi
Parterapi i trygge omgivelser

Priser: Dagtid kr 850,- Ettermiddag/kveld (etter kl 17) kr 1050,- (60 min)

Veiledes av sexolog Margrethe Wiede Aasland som er en erfaren sexolog, individ og parterapeut. Hun er aktiv i media, skriver bøker og holder foredrag i skolesektor og andre steder med ulike tema. Ønsker du å benytte deg av tilbudet hennes, enten du er privat og trenger noen å snakke med, eller du har lyst å belyse tema i jobbsammenheng, se nettsiden HER eller ta direkte kontakt med henne på telefon: 47672674

Jeg tilbyr også Individuell terapi, og kurs og private timer i Mindfulness/stressmestring