Få bedre livskvalitet og mer tilstedeværelse. Lev livet nå!

Mindfulness kurs og privatundervisning i Bergen

Mindfullness, som er en forskningsbasert metode, kan i tillegg til å lære deg enkle avspenningsmetoder, også hjelpe deg til å redusere kroppslig og følelsesmessig ubehag.

Når man utsettes for stress og belastninger, er det ikke bra for verken kroppen eller hodet. Symptomer som svimmelhet, stress og uro, utmattelse, fysiske smerter, panikk anfall, høyt blodtrykk m.m. er svært vanlig.

Som terapeut holder jeg en høy faglig kvalitet på tilbudet, og har gode tilbakemeldinger både fra kursdeltakere og kunder som mottar privatundervisning.

Totalt opplever kunder stor bedring, mindre smerter, mer kontroll, og evne til å ikke bry seg så mye. Flere merker at de får mer overskudd/glede.

Tilbudene under gir deg mulighet til å velge det som kan passe for deg:

PRIVATUNDERVISNING

MINDFULNESS KURS – 4 GANGER 

HELGEKURS OG RETREATS

Systematisk forskning siden 1979 har vist at MBSR – Mindfulness basert stressreduksjons program (PHD John Kabat-Zin) virker og hjelper mennesker verden over. Mindfulness er stadig økende i det norske helsevesenet, og flere og flere merker effekten av å roe ned og være mer tilstede i øyeblikket. Mary Blix har jobbet med stressmestring og mindfullness siden 2014 , og er en profesjonell og erfaren instruktør med gode tilbakemeldinger. I tillegg til kurs og privatundervisning, holder hun også foredrag og workshops om mindfullness i ulike fora.

Lepsøy - Mindfulness retreat

Hvem passer Mindfulness for?

Mindfulness passer for alle, uavhengig av alder og fysisk form.  

Øvelsene er enkle, og hjelper mot tankekjør og bekymringer, overveldende følelser, søvn vansker, hodepine, muskelsmerter m.m. Det kan forståes som en verktøykasse for å håndtere livet slik det er.

Hør gjerne denne PODCASTEN fra Sinnsyn/webpsykologen om Mindfulness.

MINDFULNESS VIRKER PÅ:

  • Stress – regulerer og roer ned
  • Hukommelse og konsentrasjon – være i øyeblikket
  • Kognitive evner – læring og formidling
  • Kroppslige plager – få det bedre
  • Følelser – tar ikke overhånd
  • Grubling og bekymringer
  • «Burde gjøre» – ta valg
  • Relasjoner – godta og trives
  • Vår selvinnsikt og refleksjonsevne

Ta kontakt om du ønsker å vite mer

KURS i Mindfulness

PRIVATUNDERVISNING i Mindfulness

Mindfulness kurs