Mindfulness kurs og privatundervisning i Bergen

Systematisk forskning har vist at Mindfullness- metoden: MBSR – Mindfulness basert stressreduksjons program virker, og hjelper mennesker verden over. Mindfulness har også inntatt det norske helsevesenet/samfunnet, og flere og flere merker effekten av metoden, som bidrar til avspenning, tilstedeværelse og stressreduksjon.

Dagens samfunn medfører økt stress, forvetninger, oppgaver, prestasjoner på så og si alle områder i livet. Mange synes det er vanskelig å stoppe opp, og etterhvert oppleves mangel på energi og overskudd. Man gjør sitt beste for å holde ut til neste helg eller ferie. Flere merker kroppslige symptom eller psykiske plager og /eller tankekjør, og ofte er mye av dette tilstede før man søker hjelp. Søvnvansker, uro, nedstemthet, muskel/leddsmerter, magesmerter eller andre (uforklarlige) symptomer nevnes. Man er kanskje begynt å kjenne at dette man holder på med ikke er bra, fått råd av lege/andre om å gjøre noe, men finner ikke et tidspunkt eller metode som funker godt nok. Mindfulness kan da være et godt alternativ. Gjennom undervisning læres andre måter å være i livet på, man erfarer dette direkte ved øvelser og eksempler, og opplever etterhvert at man får overskudd, rolig energi, glede og mulighet til å sette grenser i livet sitt.

Mary Blix er terapeut, og har jobbet med stressmestring og mindfullness siden 2014 , og er en profesjonell og erfaren instruktør med gode tilbakemeldinger. I tillegg til kurs og privatundervisning, holder hun også foredrag og workshops om mindfullness i ulike fora.

Det er høy faglig kvalitet på tilbudet, og gode tilbakemeldinger både fra kursdeltakere og kunder som mottar privatundervisning.

Totalt opplever kunder stor bedring, mindre smerter, mer kontroll, og evne til å ikke bry seg så mye. Flere merker at de får mer overskudd/glede i løpet av kursperioden. For tilbakemeldinger se rangering og kommentarer på google.

Tilbudene under gir deg mulighet til å velge det som kan passe for deg:

PRIVATUNDERVISNING

MINDFULNESS KURS – 4 GANGER 

Hvem passer Mindfulness for?

Mindfulness passer for alle, uavhengig av alder og fysisk form.  

Øvelsene er enkle, og hjelper mot tankekjør og bekymringer, overveldende følelser, søvn vansker, hodepine, muskelsmerter m.m. Det kan forståes som en verktøykasse for å håndtere livet slik det er. I løpet arv kursperioden vises konkrete øvelser, man ser, føler og forstår hvordan mindfullness metoden kan bidra til mer robusthet i eget liv.

Hør gjerne denne PODCASTEN fra Sinnsyn/webpsykologen om Mindfulness.

MINDFULNESS VIRKER PÅ:

  • Stress – regulerer og roer ned
  • Hukommelse og konsentrasjon – være i øyeblikket
  • Kognitive evner – læring og formidling
  • Kroppslige plager – få det bedre
  • Følelser – tar ikke overhånd
  • Grubling og bekymringer
  • «Burde gjøre» – ta valg
  • Relasjoner – godta og trives
  • Vår selvinnsikt og refleksjonsevne

Ta kontakt om du ønsker å vite mer

KURS i Mindfulness

PRIVATUNDERVISNING i Mindfulness

Mindfulness kurs